KLAPP

KLAPP

ACID PEEL Acne

Dit doet het
De ACID PEEL Acne-treatment is geschikt voor (vaak vette) huidtypen met grove poriën, onzuiverheden of acne. De peeling gaat overmatige verhoorning en talgproductie van de huid tegen, waardoor je op de lange termijn een egalere huid krijgt. Daarnaast pakt de peeling ook de bacterie aan die acne veroorzaakt: de P.Acnes bacterie. Deze antibacteriële werking voorkomt nieuwe onzuiverheden.

Zo werkt het
De ACID PEEL-behandelingen bestaan uit een peeling, een masker of ampul en een massage. De peeling die gebruikt wordt bij deze acnetreatment bevat fruitzuren, die de huid helpen om oude huidcellen die nog op de plekjes van de onzuiverheden liggen, los te laten. Dit ondersteunt het genezingsproces, maakt de huid lichter en vermindert de zichtbaarheid van poriën en littekens.

Good to know
Voor het beste resultaat is een kuur van 3 tot 6 peelings aan te raden, om de acnebacterie volledig kapot te maken. Tussen iedere treatment moet ten minste 3 weken zitten, zodat de huid kan herstellen. Met name bij peelingbehandelingen is goede huidverzorging thuis belangrijk, waar Nikki je alles over zal vertellen in de salon.

ACID PEEL Couperose

Dit doet het
De ACID PEEL Couperose-treatment is gemaakt voor de gevoelige, rode huid die eventueel kampt met couperose. Het verlicht de zichtbaarheid van de bloedvaatjes in het gezicht en roodheid in het algemeen. De vochtbalans verbetert door de balancerende en kalmerende werking, waardoor de huid weerbaarder is tegen invloeden van buitenaf.

Zo werkt het
De ACID PEEL-behandelingen bestaan uit een peeling, een masker of ampul en een massage. De toegepaste aminozuren die verwerkt zijn in de peeling herstellen de vochtbalans van de huid en dragen bij aan het maken van collageen. Doordat de treatment de huid helpt te herstellen van eventuele irritaties en ontstekingsremmend werkt, is deze ook geschikt voor de gevoelige huid.

Good to know
Voor het beste resultaat neem je een kuur van 3 tot 6 peelings, met minstens 3 weken tussen iedere behandeling. Met name bij peelingbehandelingen is goede huidverzorging thuis belangrijk, waar Nikki je alles over zal vertellen in de salon. De ACID PEEL-Couperose-treatment helpt ook tegen beschadiging van de huid door UV-straling.

ACID PEEL Lifting

Dit doet het
De ACID PEEL Lifting-treatment gaat signalen van een vermoeide, slappe huid tegen.
Na de behandeling oogt de huid jonger doordat rimpels minder zichtbaar zijn en de huid frisser en gladder aanvoelt. Het fruitzuur in de peeling zorgt voor een hogere collageenproductie en vermindert pigmentvlekken.

Zo werkt het
De ACID PEEL-behandelingen bestaan uit een peeling, een masker of ampul en een massage.
De peeling die wordt gebruikt bij de ACID PEEL Lifting bevat pyrodruivenzuur, dat een sterk liftend en verstevigend effect heeft op de huid. Fijne lijntjes worden geminimaliseerd en de elasticiteit van je gezicht gaat er zichtbaar op vooruit.

Good to know
Als je je huid echt een lift wil geven, ga je voor het kuurverband van 3 tot 6 peelings. Tussen iedere treatment moeten ten minste 3 weken zitten, zodat de huid kan herstellen. Met name bij peelingbehandelingen is goede huidverzorging thuis belangrijk, waar Nikki je alles over zal vertellen in de salon.

ACID PEEL Whitening

Dit doet het
De ACID PEEL Whitening-treatment is speciaal ontworpen om de textuur van de huid te verfijnen en poriën te verkleinen, maar door de peeling met sterke zuren vermindert deze behandeling ook hyperpigmentatie en melasma (zwangerschapsmasker). Hyperpigmentatie wordt veroorzaakt door ophopingen van melanine, waardoor de huid lokaal donkerder kleurt. Verschillende zuren in de peeling kunnen de huid helpen de melanine af te breken.

Zo werkt het
De ACID PEEL-behandelingen bestaan uit een peeling, een masker of ampul en een massage. Het fruitzuur in de peeling verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid gladder en lichter wordt. Het vochtinbrengende masker heeft een antibacteriële werking waardoor de huid beter regenereert.

Good to know
Om het mooiste resultaat te krijgen, kies je voor het kuurverband van 3 tot 6 peelings, met tussenpozen van minstens 3 weken. Met name bij peelingbehandelingen is goede huidverzorging thuis belangrijk, waar Nikki je alles over zal vertellen in de salon. Na de ACID PEEL Whitening-treatment kan de huid binnen 8 tot 10 zich zichtbaar ontdoen van de dode huidcellen.

ASA PEEL

Dit doet het
De ASA PEEL is de enige behandeling die zowel onzuiverheden en grote poriën, als rimpels en pigmentstoringen aanpakt. Door de speciale combinatie van producten met een hoog fruitzuurgehalte laat de huid dode huidcellen los, waardoor de poriën fijner worden en vlekken of andere oneffenheden minder zichtbaar zijn.

Zo werkt het
Na een intensieve reiniging is de huid optimaal voorbereid op het masker met fruitzuren. Hierna volgt verzorging die de huid kalmeert en hydrateert. Het vochtgehalte wordt hierdoor op peil gebracht, en rimpels minder zichtbaar. Het resultaat is een huid die een betere energietoevoer heeft en frisse teint.

Good to know
De ASA PEEL-treatment werkt met een peeling die het ontstekingsremmende salicylzuur bevat. Dat kan leiden tot een rode huid na de behandeling. Als je dat vervelend vindt, boek deze afspraak dan later op de dag, of op een dag waarop je geen verdere afspraken hebt.

Maak een afspraak Neem contact met ons op
guinot
Onze klantervaringen

Via een social deal bij Nikki terecht gekomen. Mijn complimenten voor haar deskundigheid en haar enthousiasme. Een absolute aanrader.

Via een social deal bij Nikki terecht gekomen. Mijn complimenten voor haar deskundigheid en haar enthousiasme. Een absolute aanrader.

Via een social deal bij Nikki terecht gekomen. Mijn complimenten voor haar deskundigheid en haar enthousiasme. Een absolute aanrader.

Via een social deal bij Nikki terecht gekomen. Mijn complimenten voor haar deskundigheid en haar enthousiasme. Een absolute aanrader.

Mijn specialisaties worden erkend en geregistreerd bij de ANBOS en worden als zodanig erkend door de zorgverzekeraars.

Schoonheidssalon Nikki van Baaren is ook een erkend leerbedrijf bij KOC Nederland en werkt daarom ook regelmatig met stagiaires.